Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Χατζηγώγε, εδώ, το λένε «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»...


Μετά από το άγριο ξεκατίνιασμα (επιπέδου συνοικιακού κομμωτηρίου) το οποίο έλαβε χώρα κατά τις τελευταίες ώρες, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ, ο Χατζηγώγος έκανε κυβίστηση (κωλοτούμπα) και προέβη στην εξής πρόταση:


Θ. Χατζηγώγος 7 Ιουλίου 2020 - 7:55 π.μ.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ, πρότασις στον φίλο μου τον Διηνέκη, γνωστότερο ως Εσχάτη Ανάσχεση: Στις 21 Ιουλίου βγάζουμε στο Κανάλι του Συμιγδαλά τον Νίκο τον Αργυρόπουλο να μιλήσει για την Προδοσία της Κύπρου. Στις 28 Ιουλίου βγάζουμε (τηλεφωνικά) τον εκδότη του "Στόχου" Σάββα Χατζηπαρασκευά να μάς μιλήσει για το πόσο μεγάλο Μπουρδέλο είναι ο Πατριωτικός Χώρος. Η πρότασή μας προς τον Εσχάτη Ανάσχεση είναι:

Διάλεξε, Μεγάλε Ρήτορα της Θείας Ελληνικής Γλώσσης, μια ημερομηνία μέσα στον Αύγουστο (4, 11, 18, 25 ή 1 Σεπτεμβρίου) να εμφανισθείς στο Κανάλι του Συμιγδαλά για 50 λεπτά με όποιο θέμα θές εσύ. Αν είχα λεφτά, θα σε πλήρωνα κιόλας (μέχρι και 500 ευρώ θα σού έδινα) για να εμφανιστείς, αλλά αυτή την εποχή είμαι εντελώς άφραγκος. Σε διαβεβαιώνω, ωστόσο, πως αν εμφανισθείς (δεν θα πούμε όνομα, μόνο ότι είσαι ο Εσχάτη Ανάσχεση...) θα γίνει ΣΕΙΣΜΟΣ στον Πατριωτικό Χώρο με όσα θα ακουστούν!..

Εγώ προσωπικά (Θ. Χατζηγώγος) σε εκλιπαρώ να κάνεις την υπέρβαση και να έρθεις, φίλτατε Διηνέκη, και δεν θα χάσεις. Μέχρι και βουλευτής στους "Έλληνες" μπορείς να γίνεις με μία μόνο εμφάνισή σου στο Κανάλι του Συμιγδαλά. Η οποία εμφάνιση, θα τύχει ευρυτάτης προβολής από ΟΛΑ τα Πατριωτικά Ιστολόγια (μέχρι και η κ. Πόπη Σουφλή θα σε αβαντάρει, μέχρι και ο Νίκος ο Μιχαλόλιας από την ιστοσελίδα του...), αφού όλοι θα ψάχνουν να βρούν ποιός είναι αυτός ο Εσχάτη Ανάσχεση.

Άκουσε, φίλε Διηνέκη, τον παλιό σου φίλο και μέντορα στα Πατριωτικά, Θ. Χατζηγώγο, και δεν θα χάσεις. Μή κλωτσήσεις κι αυτή την φορά την καρδάρα με το γάλα, όπως - δυστυχώς - κάνεις σε όλη σου την ζωή. Διότι - να το ξέρεις αυτό - θα απολογηθείς στον Χριστό που σού έδωσε τόσα τάλαντα κι εσύ δεν αξιοποίησες κανένα...

Πηγή: http://panusis.blogspot.com/2020/07/blog-post_0.html
==========================

H απάντησή μου, είναι η εξής:

Δεν ξέρω πώς τό 'χετε εσύ κι η παρέα σου στα χωριά σας, αλλά υπάρχουν Έλληνες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σαν κι εσάς. Δεν είμαστε όλοι... «Ραχωβίτσες» (με παράσημα επ' ανδραγαθία στο στήθος, αλλά ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ στην πραγματικότητα).

Τον Αγώνα μου, παρέα με τις χιλιάδες των αναγνωστών μου, θα συνεχίσω να τον δίνω από αυτήν εδώ την ταπεινή έπαλξη. Είμαι γεμάτος αγάπη για τα νέα παιδιά, τα άδολα, αγνά και άκακα. Από κάτι τύπους σαν κι εσάς στην φιλοσιωνιστική ακροδεξιά και την διεφθαρμένη (έως μυελού οστέων) ανθελληνική αστυνομία προσπαθώ να τα προστατεύω. Χρόνια τώρα.
Λες να τα προδώσω τώρα, που εσείς «λαλήσατε» και θέλετε να μπείτε στο χαμαιτυπείο τής (β)ουλής;
Τα είδαμε τα χάλια τής «Χρυσής Αυγής», τού Καμμένου, τού Βορίδη, τού Βελόπουλου, τού Αδωνάϊ, τού Καρατζαφέρη...
Αρκετά αηδιάσαμε...
Κάποιοι Έλληνες (και Ελληνίδες) κρατάμε, ακόμη, λίγη τσίπα....
Όσο κι αν αυτό σάς φαίνεται παράξενο...
Δεν γίναμε όλοι «Ραχωβίτσες»... Δεν σαπίσαμε...
Ρέει ακόμη ο ιχώρ στο Αίμα μας...

Για την «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»,
εκ μέρους όλων όσων πιστεύουν σ' αυτήν,
Διηνέκης


Θ. Χατζηγώγος 7 Ιουλίου 2020 - 7:27 π.μ.

Ευχαριστώ θερμώς (το εννοώ 100%, δεν κάνω καθόλου πλάκα...) τον εξαίρετο πατριώτη μπλόγκερ κ. Εσχάτη Ανάσχεση (γνωστό και ως Διηνέκη) για την διαφήμιση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που μού κάνει τις τελευταίες 24 ώρες από το υπέροχο Ιστολόγιό του. Του δίνω τον λόγο μου (δεν θα πρόκειται για ρουσφέτι, γιατί ο Διηνέκης είναι ο κορυφαίος ελληνόφωνος ρήτωρ των 100 τελευταίων ετών...) πως αν με προσλάβει ο Λιάκος ο Κασιδιάρης ως Σύμβουλό του επί των ΜΜΕ, θα του προτείνω να προχωρήσουν οι «Έλληνες» σε άμεση μεταγραφή του Διηνέκη ως στελέχους και υποψηφίου βουλευτή.

Είναι παραπάνω από βέβαιον πως αν μπούν οι «Έλληνες» στο Κοινοβούλιο με δύο ρήτορες του βεληνεκούς ενός Κασιδιάρη και ενός Διηνέκη, ο γνωστός οίκος ανοχής που ονομάζεται Βουλή, θα μετατρέπεται καθημερινώς σε πραγματικό μπουρδέλο, με το Κανάλι της Βουλής να "χτυπάει κόκκινο" σε Τηλεθέαση. Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ούκ έχω...

Πηγή: http://panusis.blogspot.com/2020/07/blog-post_72.html