Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ανοικτή επιστολή στον Στέφανο Χίο

Στέφανε Χίε,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά από την δολοφονική απόπειρα εναντίον σου, διαβάζουμε μερικές φορές την εφημερίδα «Μακελειό» για να δούμε τι γράφει για την ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ σου από ένα παρακλάδι τού παρακράτους.

Σήμερα, Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020, η εν λόγω εφημερίδα (στη σελίδα 13) ρωτά: «Ποιος δίνει εντολές στον παρακρατικό ΕΚΑΜίτη;» και δίνει ένα μικρό βιογραφικό τού «κυρίου».
Απ' ό,τι αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, εντύπωση έχει προξενήση στους αρθρογράφους σας το γεγονός ότι, ο «κύριος» που σάς απασχολεί, βγάζει τη μούρη του στα social media και είναι «πολύ - μα πάρα πολύ - απρόσεκτος».

Εμάς πάλι, εντύπωση μάς προξένησε το γεγονός ότι, εσείς εκεί στην εφημερίδα, εντυπωσιαστήκατε που ο «κύριος» είναι... «πρώτη μούρη στο Καβούρι». Μα, καλά, δεν γνωρίζετε ότι αυτά τα άτομα ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από τις παρακρατικές υπηρεσίες ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ; Ρωτήστε έναν καλό ψυχίατρο (όχι κανέναν μαλάκα άσχετο και αμαθή) το τι ΑΚΡΙΒΩΣ εστί ΜΟΧΘΗΡΗ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ. Μοχθηρή Ναρκισσιστική Διαταραχή. Όπως το διαβάσατε. Όχι απλή Ναρκισσιστική Διαταραχή...

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που τους διαλέγουν οι Μυστικές Υπηρεσίες πλέον. Παρ' όλο που έχουν ΚΑΙ ΜΙΑ «ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ»...

Πάμε παρακάτω τώρα...

Το... σουρεαλιστικό (υπερρεαλιστικό) τής αναγνώσεως των άρθρων τής εφημερίδος «Μακελειό» τον τελευταίο καιρό (ή μήπως ΑΚΡΩΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ;) είναι ότι, συχνάκις, αναδύεται μπροστά στα μάτια τού αναγνώστου το διαβόητο όνομα τού Ραχωβίτσα (κάνε «κλικ» εδώ Χίε, για να πάρης ολόκληρο τον... φάκελλό μας για τον... «Ράμπο» σου, τον Στρατηγό σου, το Ίνδαλμά σου βρε αδερφέ).

Εντός αυτού τού... φακέλλου, θα δης πολλές φωτογραφίες. Να... «δώσης βάση στην πενιά». Όλες, μα όλες, βρίσκονται εκεί για σοβαρούς λόγους. Υπάρχει μία δε, που την έχουμε βάλη καμμια... 'κατοσταριά φορές (μπορεί να λέμε και... λίγες) στην οποία εικονίζεται μία μεγάλη καργιόλα, 52 ετών. Το ολγάκι (με το μικροσκοπικό «ο») το μουρλό, από τη Νέα Σμύρνη. Ε, λοιπόν, δεν φαντάζεσαι το τι σόι... «κόκο-μπλόκο» παθαίνουμε στην «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» (είναι και οι αναγνώστες μας Χίε, που γνωρίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...) όταν διαβάζουμε κάποια πράγματα στην εφημερίδα «Μακελειό», που... «κολλάνε» αρκετά κομμάτια ενός πάααρα πολύ περίεργου παζλ μαζί με το εν λόγω τρελλό τσουλί.

Κομβικό πρόσωπο το ψυχοπαθές το ολγάκι, η γιατρός, που λες Χίε. Μοιάζει για πρακτοράκι τού... «πρωκτού», αλλά πρόκειται περί μεγάλης πρακτοράτζας. Αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και η επιτυχία κάθε μεγάλης πρακτοράτζας άλλωστε.
Να δείχνει... «σκατούλι».

Sure... Όμως κάποια άτομα σαν κι αυτήν, Χίε, έχουν μία... «Αχίλλειο Πτέρνα». Διότι είναι ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ.
Δεν αντέχουν για πολύ καιρό να υποδύονται ότι είναι ασήμαντα... «σκατούλια». Για λίγες ώρες, λίγες ημέρες, λίγες εβδομάδες, ίσως. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα όμως, δεν αντέχουν Χίε. «Σπάνε». Εκεί ΓΑΜΑΝΕ το... "undrer cover" τους ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ (με πρώτους - πρώτους, τους αμέσους προϊσταμένους τους).
Δεν τους σέβονται τους προϊσταμένους τους βλέπεις. Τους μισούν και τους φθονούν.

Λοιπόν, κοίτα να δης Χίε. Στο... «σπάσαμε σε πενηνταράκια μεγάλε». Εντάξει. Αρκεί.
Γνωρίζουμε το ότι μάς διαβάζης ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ, εδώ και πάααρα πολύ καιρό.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ "COLPO GROSSO" Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΗΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕΘΑ, ΟΛΟΨΥΧΩΣ, ΝΑ ΤΟ ΒΡΗΣ ΜΕΓΑΛΕ.
Εμάς, μάς ΑΔΙΚΗΣΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, το 2016 και το 2018, αλλά δεν βαριέσαι. Ο πρώτος ή ο τελευταίος είσαι;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Εμείς Χίε, συμπονούμε τον συνάνθρωπό μας, ακόμη και τον εχθρό μας να ξέρης. Ψάξε Χίε. Ψάξε. Από το τσουλί ξεκίνα. Θα βρης πολλάαααααααααααααααααααααααα. Την «φύτεψαν» στην Ιατρική Αθηνών μεγάλε, στα... 45 της (!!!) φοιτήτρια Ιατρικής. Σήμερα, είναι 52 ετών και παίρνει ειδικότητα κατά πάσα πιθανότητα. Στα... 52 της (!!!)
Μιλάμε για ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που δεν μπορείς να διανοηθής Χίε. Σκέψου Χίε, σκέψου. Ιατρική Αθηνών. Ποιοι βρίσκονται εκεί; Τα γράφετε στην εφημερίδα...
Με τον Αρούκο, τον πρώην συνέταιρο τού ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΜΑΚΡΗ, μεγάαααααλα «κονέ» ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ η οικογένειά της. Γερμανοί και «Ελευθέριος Βενιζέλος»; Εν ενεργεία υψηλόβαθμη αξιωματικός τής ΕΛ.ΑΣ. που πέρασε από ΦΟΒΕΡΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ; Ρωσοκαταστάσεις... αντιπουτινικές; Δεν διανοείσαι το τι θα βρης. Μασωνία; Βουδισμό; Μεγαλοτραπεζίτες; Ψάξε Χίε. Ψάξε... Α! ΚΑΙ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ. Ψάξε... Ψάξε...

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»