Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Γνωρίζετε τι σημαίνουν οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ «Πυρά Ανασχέσεως» κι «Άμυνα Μέχρις Εσχάτων»;

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ο «ΒΛΑΧΟΣ», Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ... ... ... «ΚΟΛΟΜΒΙΑ»! ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΑΠ' ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010, ΕΠΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ, ΤΩΡΑ!!! Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΔΙΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΠΙ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΤΕΤΑΧΘΗ ΣΤΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΤΟΤΕ... ΣΩΣΤΑ; ΣΩΣΤΑ! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΕΣ... ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016. ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ, ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΤΡΟΠΟ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΦΟΡΕΣ, ΝΥΧΤΑ, ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...


Ποιος βιάζεται να μετατρέψη την Ελλάδα
σε Κολομβία, Μεξικό, Ισημερινό;Γράφει ο Greek Spirit

Οι ομάδες δικυκλιστών αστυνομικών εμφανίστηκαν πριν απο είκοσι χρόνια στις χώρες τις Λατινικής Αμερικής, χώρες οι οποίες μαστίζονται απο εγκληματικότητα η οποία μετατρέπει τη καθημερινότητα σε πόλεμο.

Οι ομάδες δικυκλιστών αστυνομικών στην λατινική Αμερική, εκπαιδεύτηκαν ως ομάδες οι οποίες λειτουργούν με απελευθερωμένους κανόνες εμπλοκής .Το δόγμα δράσης τους είναι καθαρά στρατιωτικό και μάλιστα προελεύσεως ΗΠΑ , εφόσον όλα τα σώματα ασφαλείας των χωρών της λατινικής Αμερικής ακολουθούν πιστά το αμερικανικό στρατιωτικό δόγμα.

Περάστε από εδώ φίλες και φίλοι...

Όταν στην Ελλάδα η αδιαφορία των συμβατικών αστυνομικών να πατάξουν το έγκλημα έφτασε στο απόγειο της , με εξαίρεση την ΄Αμεση Δράση , το γνωστό 100, κάποιοι σκέφτηκαν την εφαρμογή της δίκυκλης αστυνόμευσης και στην Ελλάδα.

Έτσι μεταφέρθηκε ατόφιο το δόγμα επιχειρήσεων της αστυνομίας της Κολομβίας, Μεξικού και άλλων διαλυμένων χωρών της νότιας Αμερικής , στην Ελλάδα .

Ωστόσο η Ελλάδα ούτε την εγκληματικότητα των χωρών αυτών έχει, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, αλλά ούτε την διαλυμένη κοινωνική συνοχή αυτών.

Όταν βλέπουμε σε βίντεο και πέρα απο κάθε αμφιβολίας τους ομαδάρχες των δικυκλιστών να καλούν τους άνδρες τους να ΄΄πάνε να γαμήσουν, να τους σκοτώσουν (τους διαδηλωτές)΄΄ κτλ έχουμε να κάνουμε με την εφαρμογή των εγχειριδίων διοίκησης των Αμερικάνων και Βρετανών περί εμψυχώσεως και δημιουργίας πνεύματος μονάδας εναντίον και ενώπιον του εχθρού.


Αλλά μπορεί στην Κολομβία ο εχθρός να είναι οι ΄΄σικάριος΄΄ δηλαδή οι εκτελεστές των ναρκοβαρώνων, στην Ελλάδα ο εχθρός είναι πολίτες οι οποίοι ,ακόμα και αριστεροί , δε έχουν καμία σχέση με τους πιστολέρο των λατίνων.

Η εκπαίδευση και η τακτική των δικυκλιστών είναι στρατιωτική και χρησιμοποιεί διδάγματα από τα πεδία των μαχών των στρατών των ΗΠΑ και των νοτιοαμερικάνων.


Όταν οι δικυκλιστές καταφθάνουν στο σημείο δράσης τότε το πρώτο που κάνουν είναι η δημιουργία εντυπώσεων μέσω της βίας προς κάθε κατεύθυνση με στόχο την αποδιοργάνωση του ΄΄εχθρού΄΄ με τον φόβο. Γι αυτό και βλέπουμε να υβρίζουν και να χαστουκίζουν και γενικά να δημιουργούν ένα πανδαιμόνιο με άλλους αστυνομικούς να απειλούν, άλλους να χαστουκίζουν άλλους να κάνουν νομότυπη εξακρίβωση στοιχείων, άλλους να βγάζουν με τη βία πολίτες μέσα απο μαγαζιά , όλα αυτά μαζί ακριβώς για να δημιουργηθεί ένα χάος στο οποίο οι αστυνομικοί είναι οι κυρίαρχοι και αυτό για να κρύψουν την μεγαλύτερη αδυναμία τους που δεν είναι άλλη απο το ότι μόλις έχουν καταφθάσει και δεν έχουν οργανώσει την άμυνα τους στο έδαφος.

Τα ΜΑΤ πάντα έχουν χρόνο να διασφαλίσουν το έδαφος που καταλαμβάνουν, έχουν σαφή περίμετρο και σαφές μέτωπο και κινούνται με άλματα απωθώντας σαν ΄΄σκούπα΄΄ τους διαδηλωτές.

Τσα ρε «Λάκη» !!!


Οι δικυκλιστές δεν έχουν χρόνο να οργανώσουν τη άμυνα τους στο σημείο που μόλις έχουν καταφθάσει και η μόνη τους άμυνα είναι η δημιουργία τρόμου και εντυπώσεων με χρήση βίας ακόμη και εναντίον γυναικών.

Με άλλα λόγια και εάν μεταφράζαμε την τακτική των δικυκλιστών με στρατιωτικούς όρους θα λέγαμε ότι διαθέτουν ταχυκινησία χωρίς όμως θωράκιση και ισχύ πυρός γι' αυτό και η επέμβαση τους στο πεδίο της μάχης πρέπει να συνοδεύεται από υπέρμετρη βία και προπέτασμα βίας για να φοβηθεί ο εχθρός.

Το ερώτημα είναι ποιος θεωρεί τους διαδηλωτές ως εχθρό ο οποίος πρέπει να αντιμετωπισθεί με αθέμιτα μέσα.


Ποιος βιάζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία , Μεξικό, Ισημερινό;

Η ομάδα δικυκλιστών που παραλίγο να θρηνήσει θύμα το βράδυ της 9ης Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη, ιδρύθηκε για να μπορεί να επεμβαίνει τάχιστα εναντίον των καταδρομικών των μπαχαλάκηδων στο κέντρο της Αθήνας. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλη πείρα αλλά και πληροφορίες για την δράση των αριστεριστών στην Αθήνα.

Η ομάδα αυτή έχει ταχυκινησία , και αρχικά είχε ως στόχο την καταστολή της δράσης των μπαχαλάκηδων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Η αποστολή της ομάδας αυτής στη Νέα Σμύρνη δείχνει ότι η κυβέρνηση θεωρεί όλους τους διαδηλωτές ως στρατευμένους μπαχαλάκηδες κάτι που δείχνει ότι ο πρωθυπουργός θέλει να πολώσει την κατάσταση και να επιταχύνει τον διχασμό της κοινωνίας.

Για κάντε ένα «κλικ» κι εδώ...

Ίσως και να βολεύει μια προ-εμφυλιακή ατμόσφαιρα, να αποπροσανατολίζει τον κόσμο απο το παιχνίδι ενδοτισμού στο Αιγαίο και Κύπρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις ειδικές μονάδες της αστυνομίας συνεχώς προσλαμβάνονται νεοι άνδρες την στιγμή που στις Ένοπλες Δυνάμεις ο μέσος όρος ηλικίας είναι άνω των 40 ετών.

Ακριβώς επειδή οι κυβερνώντες εχουν προ αποφασισει την παράδοση του Αιγαίου και της Θράκης, κάτι το οποίο δεν χρειάζεται στρατό, προσλαμβάνουν αστυνομικούς για να δημιουργούν κλίμα πόλωσης και ακραίας καταστολής που αποπροσανατολίζει τον κόσμο .

Οι κυβερνώντες έχουν αποδείξει ότι εκεί που έχουν συμφέρον διαθέτουν και πόρους και εκπαίδευση, όπως στους χαστουκορίχτες αστυνομικούς.

Εκεί όμως που δεν έχουν συμφέρον, όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις, ασκούν επιμελημένη αδιαφορία.

Πηγή: "Hellenic Sunrise"