Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Αποκλειστικώς και μόνον για όσες αγνές Ελληνίδες και όσους αγνούς Έλληνες αγαπούν το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως». Όλες κι όλοι οι άλλοι, ας μη προβούν κάν στον κόπο να εισέλθουν στη συγκεκριμένη ανάρτηση."Thanks". [Σε 5':31" συν 4':03", ό,τι μάς συνέβη κατά τα τελευταία 12 χρόνια φίλες και φίλοι] ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠ' ΑΥΤΟ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ----- ----- ---- Είπαμε: Άλλο εδιδάχθην, άλλο εδίδαξα, άλλο εδιδαξάμην ----- ----- ---- Πάρτε τον χρόνο σας σε τούτη εδώ την ανάρτηση. Περιηγηθείτε την σιγά - σιγά...Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ.Το ιστολόγιο, λειτουργεί, από το καλοκαίρι τού 2007.
Ο διαχειριστής του όμως, βρίσκεται στους Εθνικούς Αγώνες από το 1981. Γνωρίζει το μίσος και την καφρίλα τού ανθελληνικού παρακράτους, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γνώρισε και την σκατοψυχία κάποιων πρακτόρων τής «ΕΛ».ΑΣ. και τής «Ε»ΥΠ, από το 2011 και το 2016, αλλά ειδικά εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ομολογούμε ότι, δεν περιμέναμε να υπάρχουν κάποιοι τόσο, μα τόσο σκατόψυχοι «αξιωματικοί». Σίγουρα όχι όμως Αξιωματικοί.
==================================
Δεν θέλουμε να βγάλουμε άλλη πικρία. Δεν βαριέσαι. Τα πάντα για την Ελλάδα !!! Σάς αφιερώνουμε αυτό το ΣΠΑΝΙΟ τραγούδι:Άλλο εδιδάχθην, άλλο εδίδαξα, άλλο εδιδαξάμην...


«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»