Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Αγία Ρωσία: Μόνη Της και όλοι τους !!!

Για πρώτη φορά Ρώσος ανώτατος αξιωματούχος μιλά για δεδομένη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής και παραδέχεται πως η Ρωσία θα “τα χρησιμοποιήσει στην ώρα τους”.

Οι δηλώσεις Μεντβέντεφ έρχονται μετά την υστερία σε βρετανικούς και αμερικανικούς κύκλους για επικείμενη χρήση όπλου που θα προκαλέσει ηλεκτρομαγνητικό παλμό EMP με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Σε δύο εξελίξεις που έχουν σημασία, προχώρησε η Μόσχα: Oι Ρώσοι όρισαν ως προσωρινή Διοικητική πρωτεύουσα της Χερσώνας το Γκενιτσέσκ πολύ μακριά από το μέτωπο και ο Ρώσος Διοικητής της Κακχόβκα, στην αριστερή όχθη του Δνείπερου, ανακοίνωσε ότι η πόλη εκκενώνεται από άμαχους, οι οποίοι πρέπει να φύγουν αμέσως για το Τουάπσι της Ρωσίας.

“Ενημερωθήκαμε σήμερα 12 Νοεμβρίου πως πρέπει να φύγουμε με τις οικογένειες μας” αναφέρει πολίτης.

Συνεπώς κάτι δυσάρεστο έρχεται στην Ουκρανία είτε ανατίναξη του φράγματος είτε χρήση του ηλεκτρομαγνητικού όπλου.

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προτρέπει παράλληλα τον ρωσικό λαό να θυμηθεί τα επιτεύγματα αλλά και το δύσκολο καθήκον του στρατού και η υπενθύμιση ότι μόνο η ενότητα μπορεί να φέρει την πολυπόθητη νίκη στην Ουκρανία.

Κάνοντας λόγο για «δύσκολες στρατιωτικές αποφάσεις» (Χερσώνα) ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ρωσία, για προφανείς λόγους για όλους τους λογικούς ανθρώπους, δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη όλο το οπλοστάσιό της με πιθανά μέσα μαζικής καταστροφής. Και δεν χτύπησε καθόλου πιθανούς εχθρικούς στόχους που βρίσκονται σε οικισμούς. Και όχι μόνο λόγω της εγγενούς ανθρώπινης καλοσύνης μας. Όλα έχουν την ώρα τους».

Η δήλωση Μεντβέντεφ

«Στη ρουτίνα της δύσκολης καθημερινότητας και υπό την επιρροή πολύ δύσκολων στρατιωτικών αποφάσεων, τα αποτελέσματα αυτής της χρονιάς, εξαιρετικά σημαντικά για τη χώρα μας και όλους εμάς, άρχισαν να άρχισαν να φαίνονται και είναι κακά για τους εχθρούς μας. Θέλω να τα θυμίσω:

Θυμηθείτε ότι η Ρωσία σήμερα είναι αυτή που διαμορφώνει τη μελλοντική παγκόσμια τάξη πραγμάτων και όχι κράτη όπως η Βρετανία ή το σκοτεινό Κίεβο. Και αυτή η νέα ισότιμη παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα οικοδομηθεί.

Θυμηθείτε ότι η Ρωσία πολεμά μόνη της το ΝΑΤΟ και τον δυτικό κόσμο. Επομένως, τυχόν παραλληλισμοί με το παρελθόν είναι εσφαλμένοι ή υπό συγκεκριμένους όρους. Εκτός από ένα πράγμα: μόνοι μας μπορούμε να καταστρέψουμε έναν ισχυρό εχθρό ή εχθρικές συμμαχίες.

Θυμηθείτε ότι η Ρωσία διεξάγει μάχες, προσπαθώντας να σώσει τις ζωές όσων περισσότερων στρατιωτών και πολιτών μας είναι δυνατόν. Οι εχθροί μας δεν υπολογίζουν τις ζωές των στρατιωτών και των πολιτών τους. Και εκεί έγκειται η μεγάλη ηθική μας διαφορά μαζί τους.

Θυμηθείτε ότι η Ρωσία, για προφανείς λόγους για όλους τους λογικούς ανθρώπους, δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη όλο το οπλοστάσιό της πιθανών μέσων μαζικής καταστροφής.

Και δεν χτύπησε καθόλου πιθανούς εχθρικούς στόχους που βρίσκονται σε οικισμούς.

Και όχι μόνο λόγω της εγγενούς ανθρώπινης καλοσύνης μας.

Όλα έχουν την ώρα τους.

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό. Μόνο η πιο στενή ενότητα, η καθημερινή σκληρή δουλειά και το υψηλότερο ηθικό μπορούν να εξασφαλίσουν τη νίκη της χώρας».

Επιστρέψαμε στα πατρογονικά εδάφη

Η Ρωσία έχει ήδη επιστρέψει τα αρχικά ρωσικά εδάφη και αυτή η επιστροφή θα συνεχιστεί, δήλωσε ο Μεντβέντεφ.

«Η Ρωσία είναι αυτή που προστατεύει τους πολίτες της.

Και ότι η χώρα μας είναι που επιστρέφει και έχει ήδη επιστρέψει τα πατρογονικά ρωσικά εδάφη και όχι το αντίστροφο.

Και αυτή η επιστροφή θα συνεχιστεί» επισήμανε.

Να μην χαίρονται οι εχθροί της Ρωσίας

Σε αυτό το πλαίσιο, αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, o Ν.Μεντβέντεφ , δήλωσε την ότι δεν δίνεται λόγος στους εχθρούς της Ρωσίας να χαίρονται.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας διαβεβαίωσε τους πάντες ότι το έδαφος της Ρωσίας παραμένει ακλόνητη αξία.

Η έννοια της εδαφικής κυριαρχίας στη χώρα μας δεν έχει εκλείψει σε κανένα σημείο.

Όλα θα επιστρέψουν στο σπίτι από όπου προέρχονται.

Στη Ρωσική Ομοσπονδία».

Στον χάρτη που βρίσκεται το Γκενιτσέσκ


Πηγή