Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ναι, μέχρις εσχάτων, Μπέχλη, στην Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως ! Το κατάλαβες;

Φίλες και φίλοι τού ιστολογίου «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»,

Θα θέλαμε να σάς πούμε δυο λόγια για τον Ζώη Μπέχλη...
Πρώτα όμως, δείτε κι ακούστε δύο αποσπάσματα (διαρκείας, εκάστου, μόλις 15 δευτερολέπτων)



Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, το άτομο αυτό, πρώην στρατιωτικός - για την ακρίβεια, Στρατιωτ. Ιατρός τού Πολεμικού Ναυτικού, Πλοίαρχος (ε.α.) - καθυβρίζει χυδαιότατα το παρόν ιστολόγιο, την «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως». Βρίζει τόσο χυδαία δε, όσο θά 'βριζε κι ένας Μαλτέζος βαρκάρης τού 18ου αιώνος από τη Βαλλέττα για να σάς δώσουμε να καταλάβετε. Ξεπέρασε ακόμη κι αυτόν τον ίδιο τον Χατζάρα σε χυδαιότητα.

Για εμάς, άτομο που χυδαιολογεί παραλλάσσοντας τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ «μέχρις εσχάτων», «πυρά ανασχέσεως», «πρώτη, δευτέρα, τρίτη ανάσχεσις», «εσχάτη γραμμή ανασχέσεως», κλπ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.
Για τον Χατζάρα, το γνωρίζαμε, αλλά δυστυχώς, το ίδιο ισχύει και για τον Μπέχλη. Όσο για την άλλη, την "Magica De Spell", όταν τής είπαμε τηλεφωνικώς προ εβδομάδων, ότι ο Μπέχλης καθυβρίζει χυδαιότατα την «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» από τις διαδικτυακές εκπομπές του, μαζί με τον γνωστό βρωμόστομο δημοσιογράφο κι έναν εν ενεργεία αξιωματικό που κρατά την... κονσόλα, εκείνη... κάγχασε τόσο αυθόρμητα και δυνατά, ώστε αμέσως πεισθήκαμε για το πόσο πολύ μίσος έκρυβε ΚΑΙ ΑΥΤΗ για το ιστολόγιό μας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Να προσέχετε, διότι συλλέγουν τα στοιχεία σας και σάς φακελλώνουν. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ.
Όσο για τον... «γονδολιέρη», τι να πης... Ντροπή του...

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»