Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Αποκρυπτόμενες αλήθειες για την Ευδοξία Καϊλή (σ.σ.: Εύα - Ευδοξία για την ακρίβεια, η οποία μάλιστα, προτιμά το... Εύα. Κάθε συμπέρασμα, δικό σας...)


Δυό λόγια και για την 44χρονη Εύα Καϊλή:

1) Ο Καρατζαφέρης την περασμένη Δευτέρα από την εκπομπή του στο «ΑΡΤ» επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του επί χρόνια δημοσιογράφου του «ΑΡΤ», Λάμπρου Πάσχου ότι ο μπαμπάς της, Αλέξανδρος Καϊλής, υπήρξε φανατικός ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ

2) Την ίδια μέρα, ο αναρχομπολσεβίκος Μιχάλης Τρεμόπουλος αποκάλυψε στην «Εφ.Συν» ότι ο Καϊλής ήταν «δεξί χέρι» του Π. Ψωμιάδη στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης και είχε ξεκινήσει από την ΕΠΕΝ του Γιώργη Παπαδόπουλου. Ο «Στόχος» μίλησε με τον τότε πρόεδρο της Νεολαίας ΕΠΕΝ Θεσσαλονίκης που μάς επιβεβαίωσε ότι όντως ο 67χρονος Αλέξανδρος Καϊλής ήταν ενεργό μέλος της Νεολαίας ΕΠΕΝ την δεκαετία του 1980.

3) Αν και φανατικός Αμερικανόφιλος, είμαι σίγουρος ότι οι Αμερικανοεβραίοι «την έστησαν» στην πανέμορφη Εύα (βαφτίστηκε Ευδοξία) Καϊλή, λόγω των στενών σχέσεών της με τον Ρωσοπόντιο ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, κι επειδή το Κατάρ θεωρείται κάργα ρωσόφιλη χώρα. Επίσης, ο Ιταλός σύντροφός της Φραντζέσκο Τζόρτζι (μόλις 35 ετών, 9 χρόνια μικρότερος από την Εύα – Ευδοξία!) ήταν κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ «Fight Immunity» του Ιταλού τέως ευρωβουλευτή Παντσέρι, η οποία συχνά κατήγγελλε το Ισραήλ για την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων.

4) Και κάτι για την φυλάκιση της Εύας Καϊλή, σε σύγκριση με την φυλάκιση του Γιάννη Λαγού: Την Καϊλή, ως Ευρωβουλευτή, αποφάσισαν να την κρατήσουν στην φυλακή Saint Jils (Σεντ Ζιλ). Αμέσως και πριν εκτελεστεί αυτή η απόφαση, την άλλαξαν και ανακοινώθηκε πως θα την κρατήσουν σε άλλη φυλακή που χαρακτηρίζεται (σωστά), ως φυλακή πολυτελείας. Στην περίπτωση του Λαγού, που είναι και αυτός Ευρωβουλευτής, τον κράτησαν στην φυλακή Σεντ Ζίλ. Μάλιστα, τον ενέκλεισαν στην πτέρυγα των Ισλαμιστών τρομοκρατών και του έκαναν την ζωή κόλαση, ώστε να ζητήσει την έκδοσή του στην Ελλάδα. Μπορούσαν να τον κρατήσουν στην καλή φυλακή, αφού ούτως ή άλλως θα τον εξέδιδαν στην Ελλάδα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Θεόδωρος Χατζηγώγος

Παρατήρηση ιστολογίου «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»: Άμα λέγεσαι Εύα και κλείνεις πονηρά το μάτι, κρατώντας όλο νόημα τον απηγορευμένο καρπό, πηγαίνεις αυτομάτως σε φυλακή πολυτελείας Χατζηγώγε. Είμεθα σχεδόν σίγουροι, ότι, την Πέμπτη, θα την αφήσουν ελεύθερη, με... βραχιολάκι (άλλη μια ευκαιρία άλλωστε, για να το διαφημίσουν οι σιωνιστές, θά 'ναι). Οψόμεθα.