Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Αυτή είναι η κουκλάρα που περιμένει τον Ηλία Κασιδιάρη ως άλλη Πηνελόπη...


Γράφει ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Χατζηγώγος


Δυό λόγια για τον Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή όσα λέγονται για την επικείμενη (Μάρτης 2024) αποφυλάκισή του.
1) Πρόσφατα του κόψανε την πρώτη 5ήμερη άδεια που εδικαιούτο όπως κάθε κρατούμενος που έχει συμπληρώσει τα απαιτούμενα χρόνια. Θυμάστε ότι ο Κουφοντίνας πήρε κανονικά τις τρείς πρώτες πολυήμερες άδειές του, όπερ σημαίνει ότι για το Δικαστικό Σύστημα του Ρωμέικου ο δολοφόνος 12 ανθρώπων Δημήτρης Κουφοντίνας είναι λιγότερο επικίνδυνος από τον χαρισματικό Ηλία Κασιδιάρη.

2) Όντως ο Λιάκος δικαιούται να καταθέσει αίτηση αποφυλακίσεως υπό όρους τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ο ειδήμων του Σωφρονιστικού Συστήματος, κορυφαίος ποινικολόγος και βουλευτής Επικρατείας της «Ελληνικής Λύσης», Παύλος Σαράκης, μάς βεβαίωνε πρόσφατα ότι οι δυό πρώτες αιτήσεις του (Φλεβάρης και Μάης 2024) θα απορριφθούν για πλάκα, όπερ σημαίνει ότι αρχίζει να ελπίζει από το Φθινόπωρο του 2024 για πιθανή αποφυλάκιση.

3) Είμαι σε θέση να ξέρω πως ούτε και οι ίδιοι οι εξαίρετοι γονείς του Ηλία (Παναγιώτης και Βασιλική Κασιδιάρη) πιστεύουν ότι ο κοσμαγάπητος γιός τους θα αποφυλακιστεί μέσα στο 2024, όπως πιστεύει ο ίδιος και ακούγεται στην πιάτσα. Αυτό που τους στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι ο Ηλίας καθυστερεί τον γάμο του με την αγαπημένη του Βιβιάννα Καμπανίλε, επειδή βλακωδώς ελπίζει ότι τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα είναι ελεύθερος και θα κάνει έναν μεγαλοπρεπή γάμο εκτός φυλακών, που θα γίνει πρωτοσέλιδο για πολλές ημέρες.

4) …Η οποία Βιβιάννα πηγαίνει κανονικά στις Φυλακές Δομοκού και τον βλέπει, αλλά σε διαφορετική ημέρα από τους γονείς του, διότι αυτό απαιτεί ο κανονισμός των Φυλακών! Το καταθέτω χωρίς μελοδραματισμούς κι ας στεναχωρεθεί όσο θέλει ο Λιάκος: Οι γονείς του έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να δούν εγγονάκι από τον Ηλία και την Βιβιάννα όσο βρίσκονται στην ζωή κι αυτό τους πικραίνει αφάνταστα. Παρεμπιπτόντως διαβεβαιώνω τους πάντες ότι αμφότεροι οι γονείς του Ηλία έχουν αποδεχτεί από την πρώτη στιγμή την πανέμορφη Βιβιάννα ως μέλλουσα νύφη τους, διότι στην πατριωτική πιάτσα ακούγονται άλλα πράγματα: Όλες αυτές οι φήμες περί μη αποδοχής της Βιβιάννας από τους γονείς του Λιάκου προέρχονται από το γεγονός ότι το σωτήριον έτος 2009 η 34χρονη σήμερα Ελληνο-ιταλίδα καλλονή είχε αναδειχτεί «Στάρ Ελλάς» και κατά καιρούς την πολιορκούσαν δεκάδες επώνυμοι εραστές .