Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Συλλεκτική Χουντο - εκπομπή, για πορδές, κλανιές, σκατά κι απόσκατα...

Μία από τις πολλές αποκαλύψεις τού Μάνου Χατζηδάκη,
=============== εδώ ===============

Η μυρωδιά των σκατών και η ατάκα Αγγελή

Ταῦτα δὲ πραχθῆναι λέγουσιν ἑβδόμῃ ἐπὶ δέκα μηνὸς Ἀθύρ, ἐν ᾧ τὸν σκορπίον ὁ ἥλιος διέξεισιν,
ὄγδοον ἔτος καὶ εἰκοστὸν ἐκεῖνο βασιλεύοντος Ὀσίριδος.
 

[Τούτα έγιναν, καθώς λένε, την δεκάτη εβδόμη ημέρα τού μηνός Αθύρ, τότε που ο ήλιος περνάει από τον Σκορπιό,
αφού ο Όσιρις είχε βασιλεύση επί είκοσι οκτώ έτη].

Γράφει ο Θεόδωρος Χατζηγώγος

Για το «Ηρωϊκό Πολυτεχνείο» που θα γιορτάσουμε αύριο, τα είπα όλα χθές (Τετάρτη) το βράδυ στην εκπομπή «Αίθουσα Σύνταξης» (δείτε την εδώ ) του καναλιού «Ελεύθερη Τηλεόραση» στο YouTube. Εδώ θα επισημάνω μόνο 3 γεγονότα που σπανίως λέγονται:

1) Όλα συνέβησαν εξαιτίας της «χριστιανικής» συμπεριφοράς του Γιώργη Παπαδόπουλου, που μέχρι την παραμονή (Παρασκευή 16 Νοέμβρη 1973) αρνιόταν να δώσει εντολή να κοπεί το ρεύμα και το νερό στο Πολυτεχνείο, για να μην υποφέρουν τα παιδιά! Κι είχε το θράσος να κατηγορήσει (στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής) τον τότε Διοικητή της ΚΥΠ, Μιχάλη Ρουφογάλη, ότι δεν υπακούει στις εντολές του για κόψιμο νερού και ρεύματος!..

2) Οι δύο σημαντικότερες ατάκες που δείχνουν την βλακεία του τότε Καθεστώτος (Πρωθυπουργός Σπ. Μαρκεζίνης και Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γ. Παπαδόπουλος) είναι οι εξής κατά την μαρτυρία του τότε υφυπουργού Τύπου Σπύρου Ζουρνατζή σε συνέντευξή του προς εμένα το 2008:

Ήπια και "Coca-Cola" ! Αποπαρδήσομαι;


Α) Όταν την Τετάρτη 14 Νοέμβρη ο Ζουρνατζής ζήτησε από τον τότε υπουργό Παιδείας, Παναγιώτη Σιφναίο, να αναγκάσει τον Πρύτανη του ΕΜΠ Κ. Κονοφάγο να επιτρέψει στην Αστυνομία να εισβάλει στο Πολυτεχνείο, ο Σιφναίος του απάντησε επί λέξει:

«Αφήστε τα παιδιά ΝΑ ΠΕΡΔΟΝΤΑΙ»!.. Σημειωτέον ότι ο Π. Σιφναίος ήταν επαγγελματίας δημοσιογράφος και έμεινε στην Ιστορία ως ο επιμελητής των «Ημερολογίων» του Ιωάννου Μεταξά και ως αυτός που έπεισε την οικογένεια Μεταξά να δημοσιευτούν προς χάριν της Ιστορικής Αλήθειας.

Β) Στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής 16/6 όταν πιά το Πολυτεχνείο είχε καταληφθεί από τους «Ήρωες», ο Ζουρνατζής ζήτησε να ρίξουν (από αέρος με ελικόπτερο) αμπούλες με μυρωδιά σκατών, ώστε να υποχρεωθούν οι αναρχοκομμουνιστές να εκκενώσουν αμέσως το ΕΜΠ. Ο τότε αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας, Στρατηγός Οδυσσεύς Αγγελής, του απάντησε με την εξής μνημειώδη ατάκα που δείχνει περίτρανα την βλακώδη καλωσύνη των Χουνταίων: «Και αν βομβίς τις επιπέση επί της κεφαλής φοιτητού και τον αφήσει άπνουν, ποίος θα αναλάβει την ευθύνην, κύριε υφυπουργέ;»!!.. Οι παριστάμενοι στο υπουργικό συμβούλιο, Γιώργης Παπαδόπουλος και Σπυράκος Μαρκεζίνης, έσπευσαν να επικροτήσουν τα λόγια του Αγγελή κι έτσι οδηγηθήκαμε στην κωμωδία του «Ηρωϊκού Πολυτεχνείου» που κατέστρεψε την Ελλάδα. Τα υπόλοιπα τα είπα χθές βράδυ στην εκπομπή του YouTube στην οποία ήδη σας παρέπεμψα και την οποία σάς συνιστώ να δείτε εδώ, για να ξεστραβωθείτε…

Κοστούμι ήθελε ο Γιώργης Παπαδόπουλος, ε;
Τον «συγύρισε» ο Εβραίος Μίμης Ιωαννίδης, η... «Αρσακειάς». Ο Μοιραίος...

Στην εκπομπή, ακούγονται και κάποια πράγματα για τον διοικητή τής τότε ΚΥΠ Μιχάλη Ρουφογάλη και τη Ντέλλα...

Περισσότερα, εδώ.Έτσι ακριβώς καταστράφηκε η Ελλάς, φίλες και φίλοι...

Άλλη μία συγκλονιστική αποκάλυψη τού Μάνου Χατζηδάκη,
ερευνητού τής Χουντο-περιόδου 1967 - 1974, για τον Εβραίο Ιωαννίδη...

Περισσότερα, εδώ.


Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»