Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»: ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΟΤΙ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ '24, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΔΙΑΤΑΧΘΗ Η ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ...

Ο εκ των συνιδρυτών τής «Χρυσής Αυγής», Ιωάννης Περδικάρης 

Πρίν λίγο (Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, ώρα 3.45 μ.μ. το Εφετείο της Χρυσής Αυγής απεφάσισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ να κληθεί για κατάθεση ο θρυλικός συνιδρυτής (1986) της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Περδικάρης του Φιλίππου, για να μάς πεί όσα ξέρει για το περίφημο «Κρυφό Καταστατικό» του 1988, που απέστειλε στο περιοδικό "Σχολιαστής" του Δ. Ψαρρά και βάσει του οποίου καταδικάστηκε ως εγκληματική ναζιστική οργάνωση η Χ.Α.!..

Σήμερα Τρίτη 25/6 τελείωσε (μετά από 4 συνεδριάσεις) και η κατάθεση του Δ. Ψαρρά, ο οποίος δέχτηκε τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπερασπίσεως Ν. Ρουσόπουλου, Βάσως Πανταζή και του μοναδικού παρόντος κατηγορουμένου Γιάννη Λαγού.
Κατά την διάρκεια της διαδικασίας ανεφέρθη πάμπολλες φορές το όνομα, τα βιβλία και οι δραστηριότητες του Ιωάννη Περδικάρη, εξ ού και επείσθη το Δικαστήριο να τον καλέσει (έστω και με βιαία προσαγωγή!) για κατάθεση την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ιωάννης Περδικάρης (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ίων Φιλίππου) υπήρξε συνιδρυτής τής «Χρυσής Αυγής» και δηλώνει ως «Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ». Είναι δε ο μόνος - που κατά δικές του επανειλημμένες δηλώσεις - δύναται να αθωώση τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους δεκάδες των εμπλεκομένων σ' αυτήν την πολύχρονη περιπέτεια...