Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλα όσα κατέθεσε ο - σύμφωνα με δήλωσή του - «τελευταίος εν ζωή Έλλην Εθνικοσοσιαλιστής» στο Εφετείο της Χρυσής Αυγής «Ίων Φιλίππου»


Γράφει ο Θ. Χατζηγώγος
--------------------------

Για 2 η δικάσιμο συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 η κρίσιμη κατάθεση του (κατά δήλωσίν του) «τελευταίου εν ζωή Έλληνα εθνικοσοσιαλιστή», Ιωάννη Περδικάρη, στο Πενταμελές Εφετείο της Λ. Αλεξάνδρας που δικάζει σε 2 ο βαθμό την Χρυσή Αυγή. Του έθεσαν ερωτήσεις 5 δικηγόροι υπερασπίσεως: Ειρηνάκης, Γ. Μιχαλόλιας, Ν. Ρουσόπουλος, Δ. Παπαδέλλης, Β. Πανταζή και ο κατηγορούμενος Γιάννης Λαγός. Όλοι παραδέχτηκαν και το Δικαστήριο ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ σιωπηρώς πως η κατάθεση Περδικάρη ήταν ό,τι πιο κρίσιμο έχει συμβεί μέχρι τώρα και στα δύο Δικαστήρια, ειδικά όσα είπε για το «Κρυφό Καταστατικό» και για το πώς ο Δ. Ψαρράς εξηπάτησε Ανακριτές, Εισαγγελείς και Πρωτόδικο Δικαστήριο!…

Ο Περδικάρης είχε ξεκινήσει την κατάθεσή του την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Ήμουν παρών στο Εφετείο και τις δύο ημέρες που κατέθετε ο γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ίων Φιλίππου βετεράνος ναζιστής και σπεύδω να καταγράψω μερικά μόνο απ’ όσα εκπληκτικά ακούστηκαν και δεν θα τα διαβάσετε πουθενά αλλού... Όσα βάζω σε εισαγωγικά είναι συμπυκνωμένα τα λόγια του Περδικάρη και ξεκινώ με όσα είπε την πέρασμένη Τετάρτη 10 Ιουλίου…

1) «Το βίντεο Μπαλτάκου – Κασιδιάρη και το τηλεφώνημα του Σαμαρά στον «Παναθηναϊκάκια» είναι το Ελληνικό Watergate.
Αν αυτά τα ντοκουμέντα εμφανίζονταν στα αμερικάνικα ΜΜΕ, την ίδια μέρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είχε εκπέσει. Στην Ελλάδα δεν άνοιξε ρουθούνι. Αγραναπαύονται στα συρτάρια του Προέδρου της Βουλής. Κυρία Εισαγγελεύ, θα έμπαινε το όνομά σας με χρυσά γράμματα δίπλα στον Τερτσέτη και τον Πολυζωΐδη αν διατάσσατε αυτά τα 2 ντοκουμέντα να ακουστούν στο Δικαστήριο»!..

2) «Ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν εντεταλμένος προβοκάτορας… Ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος, όπως οι ναζιστές του Αζόφ…
Ο Υπερατλαντικός Δυνάστης και ο Αγγλοσαξωνικός Παράγων δημιούργησαν την προβοκάτσια Φύσσα, με αποτέλεσμα 50 χρυσαυγίτες να μοιράζονται 500 χρόνια κάθειρξη… Η Χρυσή Αυγή ενοχλούσε το Αμερικανικό και Ιουδαϊκό κατεστημένο γιατί ήταν ναζιστική οργάνωση; Όχι βέβαια!.. Μπροστά στους ναζιστές του Αζόφ, οι ναζιστές της Χ.Α. είναι απλά μειράκια. Μόνο μία σωστή πολιτική πράξη έκανε η Χ.Α.: Διά μέσω Ζιρινόφσκυ Αλεξάντερ Ντούγκιν έγινε συνομιλητής του Πούτιν. Ο Ντούγκιν είναι σήμερα ο μεγαλύτερος γεωπολιτικός της Ευρώπης… Ιδού, σεβαστό Δικαστήριο, ποιος ήταν ο λόγος που στήθηκε η προβοκάτσια εναντίον της Χ.Α.»…

3) Απευθυνόμενος στον δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα, Θ. Θεοδωρόπουλο: «Κύριε Θεοδωρόπουλε, είστε υποχρεωμένοι να ζητάτε την φυλάκιση μιάς οργάνωσης που θεωρεί δυνάστες όποιους θεωρείτε κι εσείς και ο κ. Ψαρράς δυνάστες... Αυτή είναι η τραγωδία σας… Το 2 ο προτεκτοράτο του Αγγλοσαξωνικού Κατεστημένου, η Πολωνία, προκάλεσε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 3 ο Προτεκτοράτο, η Ουκρανία, θα προκαλέσει τον Οκτώβριο τον Τρίτο. Εκτός κι αν μάς γλυτώσει ο Τράμπ»!..

«ΚΑΠΟΥΤ» Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο Δ. ΨΑΡΡΑΣ


…4) «Φαντάζεστε, σεβαστό Δικαστήριο, ότι θα γινόταν ποτέ η Συνθήκη των Πρεσπών αν ζούσε ο Χριστόδουλος; Η 3η προβοκάτσια (σ.σ.: του Αμερικανο-Ιουδαϊκού Παράγοντος) ήταν ο θάνατος του Χριστόδουλου. Του στείλανε έναν καρκίνο και σε έναν χρόνο καπούτ! Ο Μητσοτάκης κάνει στον Μιχαλολιάκο και στον Κασιδιάρη ό,τι κάνει ο Ράμα στον Μπελέρη»!..

5) ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ: «Ποτέ δεν συζητούσαμε ιδεολογικά με τον κ. Μιχαλολιάκο, δεν ενδιαφερόταν για ιδεολογική συζήτηση. Ενδιαφερόταν μόνο για να πιούμε κανέναν καφέ ή για το πόσες τρίχες έχει αφήσει η γάτα της Ελένης (σ.σ.: Ζαρούλια) πάνω στην καρέκλα… Όταν τον Οκτώβριο του 1972 πρωτοσυναντηθήκαμε στην 4 η Αυγούστου του Κώστα Πλεύρη, εγώ ήμουν πολύ πιο ήπιος από τον Μιχαλολιάκο. Η λέξη Εθνικοσοσιαλισμός δεν ανεφέρθη ποτέ στις μεταξύ μας συζητήσεις μετά το 1990… Όλα τα ιδεολογικά βιβλία του Μιχαλολιάκου είναι για τα σκουπίδια. Μετά το 1991 δήλωνε μόνο εθνικιστής και με τις ιδέες του εθνικισμού – όπως τις εννοούσε αυτός - ήθελε να μπεί στην Βουλή. Τον θαυμάζω γι’ αυτό… Αν ο Μιχαλολιάκος δεν ήτανε «κάπελλας στο κουτούκι του Νικόλα», σήμερα θα ήταν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως με 20%. Θα ήταν ο μοναδικός συνομιλητής του Πούτιν στην Ευρώπη.»!..

6) ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΨΑΡΡΑ: «Ο Ψαρράς είναι παντελώς ανυπόληπτος. Έγραψε το βιβλίο «Ο Αρχηγός» χωρίς να έχει ποτέ γνωρίσει τον Μιχαλολιάκο. Είναι ένας απατεώνας που γράφει βιβλία για να πουλάει… Ο Ψαρράς είναι άτιμος, ντρέπομαι για τον Ψαρρά. Υπάρχουν και τίμιοι μπολσεβίκοι»!..

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ



7) ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ: «Εγώ είμαι παγανιστής και κατά την ιδεολογία χιτλερικός Θέλετε μια απόδειξη ότι η Χ.Α. δεν είναι ναζιστικό κόμμα; Το 90% των στελεχών και των ψηφοφόρων της είναι Χριστιανοί.. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Εθνικοσοσιαλιστής να είναι συγχρόνως και Χριστιανός. Δεν γίνεται… Αγαπώ τους Δημοκράτες για την αφέλειά τους. Σέβομαι τον Χριστιανισμό. Αν το Δικαστήριο μου ζητούσε να δώσω χριστιανικό όρκο, θα αρνιόμουν, θα ορκιζόμουν στην τιμή και την συνείδησή μου, όπως και ορκίστηκα. Αν η Χρυσή Αυγή είχε χριστιανούς, εγώ θα έφευγα. Ναζισμός και Χριστιανισμός είναι πράγματα ασύμβατα»!..

8) Για το ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με το «Εθνικό Μέτωπο» στις Εκλογές της 9 ης Ιουνίου: «Ένας παλαιός γνώριμός μου μού ζήτησε να μπω υποψήφιος στο «Εθνικό Μέτωπο». Δεν ψήφισα ούτε τον εαυτό μου. Πήρα 275 ψήφους και απορώ ποιος με ψήφισε… Αυτό το κρατίδιο (σ.σ.: Η Ελληνική Δημοκρατία), το προτεκτοράτο, δεν αξίζει να ζεί και οσονούπω θα εκλείψει…»

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ όσων συνέβησαν στην Δικάσιμο της περασμένης Τετάρτης 10 Ιουλίου, προσθέτω το εξής για τον Ιστορικό του Μέλλοντος: Μεγάλη συζήτηση έγινε γιατί ο Ι. Περδικάρης ΔΕΝ εκλήθη να καταθέσει στο Πρωτόδικο Δικαστήριο. Στις 11.08 π.μ. ώρα Ελλάδος, ο Περδικάρης παραδέχτηκε ότι εκλήθη να καταθέσει στο Εφετείο χάρις ένα σχόλιο του γράφοντος τον περασμένο Απρίλιο στην εφημερίδα «Στόχος», που διάβασε ο Γ. Λαγός στον Κορυδαλλό. Ι. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: «Αν δεν ήσασταν εσείς, κύριε Λαγέ, δεν θα ήμουν εγώ εδώ σήμερα. Αν εγώ δεν έκανα θόρυβο στο Διαδίκτυο (σ.σ.: στην ιστοσελίδα του ΦΛΕΦΑΛΟ), το αντελήφθη κάποιος (σ.σ.: Θ. Χατζηγώγος), το είπε στον κ. Λαγό, κι έτσι με κάλεσε το Δικαστήριο»!..

ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!..



Προκειμένου να μη χαθούν στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος, σπεύδω να καταγράψω μερικές από τις εκπληκτικές και τόσο αντιφατικές ατάκες που ξεστόμισε ο 70χρονος συνταξιούχος ναζιστής (μηχανολόγος μηχανικός στο επάγγελμα) στην 1 η του κατάθεση στο Εφετείο, την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Ως γνωστόν, ο Περδικάρης ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ στο Πρωτόδικο Δικαστήριο, διότι ουδείς κατηγορούμενος τόλμησε να τον καλέσει, γνωστού όντος πόσο απρόβλεπτος τυγχάνει!.. Τελικά τον κάλεσε ως μάρτυρα στο Εφετείο ο Γιάννης ο Λαγός, διαβάζοντας ένα σχόλιο του γράφοντος για τα όσα έγραψε τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος ο Περδικάρης στην εθνικιστική φοιτητική ιστοσελίδα ΦΛΕΦΑΛΟ: Ότι – αν τον καλέσουν για κατάθεση στο Εφετείο – ΘΑ ΑΘΩΩΣΕΙ τον Μιχαλολιάκο με τις αποκαλύψεις που θα κάνει για το πώς έφτασε τον Γενάρη του 1988 στα χέρια του Δημήτρη Ψαρρά το περίφημο «Κρυφό» Καταστατικό της Χρυσής Αυγής… Κατά γενική ομολογία όλων των ειδημόνων, πάνω στο εν λόγω «ναζιστικό» Καταστατικό που υποτίθεται ότι «θεμελιώνει» την «Αρχή του Αρχηγού» στηρίχτηκε το Πρωτόδικο Δικαστήριο για να καταδικάσει ως εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
Α) Για το «Κρυφό» Καταστατικό ο Περδικάρης αποκάλυψε ότι ο Μιχαλολιάκος (αν και γνώριζε την ύπαρξή του) δεν το είχε διαβάσει ποτέ, ούτε το είχε εγκρίνει ο ίδιος ως Αρχηγός ή κάποιο όργανο της Χ.Α., ούτε ήξερε τι γράφει. Στο περιοδικό «Σχολιαστής» του Δ. Ψαρρά το έστειλε αυτοβούλως ο Περδικάρης για να προκαλέσει τους μπολσεβίκους και να διαφημίσει τις εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες!.. Και με δική του πρωτοβουλία το σφράγισε με την παλιά σφραγίδα της Χ.Α. που έφερε επάνω της την κυκλική σβάστικα και την θρυλική φράση του Ηρακλείτου «Αγχιβασίην».
Β) Ο Μιχαλολιάκος στερείται παντελώς οργανωτικού ταλέντου και ιδεολογικής κατάρτισης, ΔΕΝ διαθέτει καμμία ικανότητα να είναι Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, στην πραγματικότητα είναι «κάπελας στο κουτούκι του Νικόλα»: Ένας κοινός ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑΣ είναι ο Μιχαλολιάκος που, επειδή έχει τα κλειδιά, ανοίγει και κλείνει το μαγαζί όποτε γουστάρει!
Γ) «Εγώ εισηγήθηκα την ονομασία «Χρυσή Αυγή» από το ομώνυμο μυθικό Τάγμα της Έλενας Μπλαβάτσκυ. Είχαμε σαφώς την πρόθεση να δημιουργήσουμε μια ναζιστική οργάνωση… Ο ιδεολογικός σκοπός μας ήταν η αναθεώρηση της Ιστορίας για το τι ήταν ο Ναζισμός… Μετά τις 30 Ιανουαρίου 1991 που έφυγα εγώ από την Χρυσή Αυγή, ο Μιχαλολιάκος έπαψε να λέει πως είναι εθνικοσοσιαλιστής… Η Χ.Α. ήταν ένα μπουλούκι που έκανε γιουρούσια… Προσβάλλουμε την λέξη «Αρχηγός» όταν αποκαλούμε τον Μιχ. αρχηγό της Χ.Α. Ο Μιχ. ήταν ένας μπουλούκμπασης, ένας αρχηγός μπουλουκιού που επέλεγε ανίκανους ως συνεργάτες… Δεν μπορεί να χωρίσει δυό γαϊδουριών άχυρα ο Μιχαλολιάκος, όχι να κάνει οργάνωση…»!..

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ – ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κυρία ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ!


Δ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ: «(Ο Περίανδρος) είναι η μεγαλύτερη, η πιο μυθική προσωπικότητα του χώρου. Είχε κεφάλι που σκεπτόταν και μπράτσα που πολεμούσαν. Ο μόνος που είχε τα προσόντα να διευθύνει προς το πεπρωμενο την Χ.Α. ήταν ο Περίανδρος. Κάηκε με τα γεγονότα του Κουσουρή. Τον γνώρισα ως ναζιστή, ως ναζιστής έγινε ίνδαλμα των αποκάτω ο Περίανδρος...»
Ε) Όταν ο συνήγορος της οικογένειας Φύσσα, Θ. Θεοδωρόπουλος, του υπενθύμισε πως στο παρελθόν έχει γράψει πως ο Εθνικισμός είναι η παιδική αρρώστια του Εθνικοσοσιαλισμού, ο Περδικάρης απάντησε: «Ο Εθνικισμός είναι κατάρα για την Ευρώπη. Αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό, δεν καταλαβαίνει τίποτα…»!.. Και χθές Τετάρτη 10/7 στην 2 η κατάθεσή του συμπλήρωσε ο ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: «Ο Εθνικισμός εξέπνευσε το 1943 στις πεδιάδες της Ρωσίας. Ό,τι ονομάζουμε σήμερα Εθνικισμό, είναι μια παραφυάδα που καταστρέφει την Ευρώπη. Ο Ουκρανικός Εθνικισμός επέτρεψε στον Ρωσικό Δυνάστη να βάλει πόδι στην Ευρώπη.» ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ: Αφού ο Εθνικισμός είναι ΚΑΤΑΡΑ κατά τον κ. Περδικάρη, με ποιά λογική το εθνικιστικό «Εθνικό Μέτωπο» τον κατέβασε ως υποψήφιο ευρωβουλευτή στις 9 Ιουνίου;
ΣΤ) Όταν άρχισαν οι ερωτήσεις της Πολιτικής Αγωγής, ο απρόβλεπτος Ι. Περδικάρης αιφνιδίασε και πάλι: Ζήτησε ταπεινή συγγνώμη και από τους 4 συνηγόρους της οικογενείας Φύσσα (Θεοδωρόπουλος, Συρίγος, Τομπατζόγλου και Δαλιάνη) για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από ένα μέλος της Χρυσής Αυγής (Γ. Ρουπακιάς) την οποία ο ίδιος συνίδρυσε το 1986 με τον Νίκο Μιχαλολιάκο!.. Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του, για τον Ιστορικό του Μέλλοντος… Ι. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ: «Ένδεκα χρόνια μετά ζητώ συγγνώμη και θέλω να απολογηθώ για το εύψυχο παλληκάρι, σεμνυνόμενος στην οικογένεια Φύσσα. Ο Παύλος ήταν γενναίο παλληκάρι, αντάρτης του δρόμου, με ορισμένες από τις ιδέες του συμφωνώ απολύτως… Είμαι βαθύτατα οργισμένος με τον Μιχαλολιάκο, είναι επονείδιστο ότι δεν ζήτησε συγγνώμη. Έπρεπε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη στις 7 το πρωί στις 18/9/2013 και να ζητήσει σεμνυνόμενος συγγνώμη.» Φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι ΑΛΗΘΙΝΟ: Κάθε φορά που έπαιρνε τον λόγο κάποιος από τους 4 δικηγόρους της Οικογένειας Φύσσα, ο Περδικάρης τον ρωτούσε πώς ονομάζεται κι αμέσως τον παρακαλούσε να διαβιβάσει την ΣΥΓΓΝΩΜΗ του στην χαροκαμένη μάνα, Μάγδα Φύσσα!..
ΣΧΟΛΙΟ Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ: Και τις δύο μέρες που κατέθετε ο Περδικάρης στο Εφετείο, όλοι μέσα στο Δικαστήριο μού λέγανε ότι «τον έκαψε» τον Μιχαλολιάκο με όσα είπε στην κατάθεσή του, κι ότι ήταν ατυχής η έμπνευσή μου να πείσω τον Λαγό να ζητήσει από τους Δικαστές να καλέσουν για κατάθεση τον κορυφαίο εν ζωή Έλληνα εθνικοσοσιαλιστή. Εγώ, φυσικά, έχω εντελώς αντίθετη γνώμη και πιστεύω πως με όσα είπε ο Περδικάρης στην δικάσιμο της 5 ης Ιουλίου για το «κρυφό» ή «ναζιστικό» Καταστατικό (1988), έπεισε το Δικαστήριο πως ο Μιχαλολιάκος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΕΚΡΙΝΕ το εν λόγω Καταστατικό, κι ούτε κάν το είχε διαβάσει. Ωστόσο, επηρεασμένος από την εκτίμηση των άλλων, ρώτησα σε ένα διάλειμμα της Δίκης (12.30 μ.μ. της Παρασκευής 5 Ιουλίου) τον μοναδικό παρόντα κατηγορούμενο, Γιάννη Λαγό, αν το ωφέλησε ή τον έβλαψε η κατάθεση του Περδικάρη.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ: «Εγώ αυτά που ήθελα να ακούσω από τον Περδικάρη για το κρυφό Καταστατικό, τα άκουσα. Τώρα τα υπόλοιπα που είπε, εμένα δεν με έβλαψαν»!
ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ: Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι η διήμερη κατάθεση του Ιωάννη Περδικάρη υπήρξε εξαιρετικά ωφέλιμη για όλους τους χρυσαυγίτες και προπάντων για τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Καθόλου δεν θα εκπλαγώ αν το Εφετείο μειώσει τις ποινές τους ή τους αθωώσει εντελώς, χάρις σε όσα αποκάλυψε ο Περδικάρης για το κρυφό Καταστατικό και πώς το εκμεταλλεύτηκε ο Δ. Ψαρράς για να παραπλανήσει τους Ανακριτές. Ως γνωστόν, το Πρωτόδικο Δικαστήριο θεμελίωσε την απόφασή του ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση πάνω στην «Αρχή του Αρχηγού», η οποία πηγάζει κατευθείαν από το κρυφό Καταστατικό, που ουδέποτε ενέκρινε ή υπέγραψε ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος. Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ούκ έχω…