Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

«Εκστασιασμένος» με τον Αμερικανόδουλο Αλέξη Παπαχελά ο πασίγνωστος «ανακατώστρας τού κ@ρ@-μπ@τριωτικού χώρου» Θεόδωρος Χατζηγώγος...


Γράφει ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Χατζηγώγος

Αριστούργημα το ντοκυμαντέρ του Παπαχελά


Είδα το πρώτο επεισόδιο (από τα 6 συνολικά) του ντοκυμαντέρ «Σκοτεινή Δεκαετία 1964-1974» του Αλέξη Παπαχελά που άρχισε να προβάλει κάθε Δευτέρα στις 9 μ.μ. ο «Σκάϊ» και έμεινα ΑΝΑΥΔΟΣ γιατί πρόκειται για ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ γεμάτη άγνωστα ντοκουμέντα: Εγώ που τόσο σκληρή κριτική έχω ασκήσει όλα αυτά τα χρόνια στον Alexis, δηλώνω δημοσίως ότι πρόκειται για ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, που θα έπρεπε να δούν διά της βίας ΟΛΟΙ οι ενήλικοι Ρωμιοί με πρώτους και καλύτερους τους αυτοαποκαλούμενους Πατριώτες. Ανέβασα ολόκληρο το 55λεπτο πρώτο επεισόδιο (εδώ) ώστε να μπορέσετε να το κατεβάσετε σε λιγότερο από 5 λεπτά πατώντας download, μπάς και ξεστραβωθείτε…

Ρε τον Χατζηγώγο...

Θα μπορούσα να γεμίσω όλο τον «Στόχο» καταγράφοντας τα όσα φοβερά αποκαλύφθηκαν σ’ αυτό το 1ο επεισόδιο. Ο δαιμόνιος Παπαχελάς αντλεί τα στοιχεία του από ένα σωρό πηγές, με κορυφαίες τα αποχαρακτηρισμένα αμερικανικά τηλεγραφήματα της CIA, του Πενταγώνου, του State Department και του Λευκού Οίκου. Μέχρι και απόρρητες ηχητικές συνομιλίες του Προέδρου Λύντον Τζόνσον με συνεργάτες του προβάλλει ο αθεόφοβος Alexis για να μάς πείσει πώς μάς έσωσαν οι Αμερικανοί το 1964, όταν οι Τούρκοι είχαν αποφασίσει να καταλάβουν την Κύπρο εξαιτίας της καταπατήσεως του Κυπριακού Συντάγματος (τα περίφημα 13 σημεία) από τον βρωμερό ρασοφόρο κίναιδο, Μακάριο Μούσκο, που «το έπαιζε» Αρχιεπίσκοπος και Εθνάρχης (βλέπε 23:30 έως 25:00 και 33:00 έως 34:00 του βίντεο)!..

Από τις συνομιλίες αυτές επιβεβαιώνονται 100% οι φήμες ότι οι Αμερικανοί από το 1964 είχαν πειστεί (ακούστε τι λέει και στο 38:55 ο Τζόζεφ Σίσκο) ότι ο Μακάριος είναι αχυράνθρωπος των Σοβιετικών, στην υποστήριξη των οποίων βασιζόταν για να αναθεωρήσει το 1963 τα 13 σημεία του Συντάγματος, να αρνηθεί το 1964 το φιλελληνικότατο «Σχέδιο Άτσεσον» και να προξενήσει τα υπόλοιπα αίσχη που προκάλεσε στο Νησί της Αφροδίτης!..

E, όχι και αχυράνθρωπος των Σοβιετικών ο Μούσκος ρε Χατζηγώγε. Στις Σεϋχέλλες έκανε διακοπές το 1956...

Πηγαίνετε για παράδειγμα στο 33:00 του βίντεο να ακούσετε το ηχητικό του τότε Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών, Τζόρτζ Μπόλ (1909 – 1994) να συνομιλεί με τον Πρόεδρο Λύντον Τζόνσον και να του αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο Μακάριος όταν το 1964 οι Τούρκοι βομβάρδιζαν με βόμβες ναπάλμ τους ελληνοκυπριακούς θύλακες και προκαλούσαν λουτρό αίματος ως απάντηση στην αναθεώρηση των 13 σημείων: Ο Μακάριος έστειλε μήνυμα στους Αμερικάνους ότι η κυβέρνησή του θα προκαλέσει γενική σφαγή και Γενοκτονία των Τουρκοκυπρίων σε όλη την Κύπρο, αν οι Τούρκοι δεν σταματήσουν σε μισή ώρα τις επιθέσεις! Και την ίδια στιγμή που τα έλεγε αυτά ο Μακάριος, ο Κυπριακός Στρατός ήταν ανύπαρκτος και ο Γερο- Παπανδρέου δεν είχε ακόμη αποστείλει την Ελληνική Μεραρχία!.. Αυτό τον ελεεινό ρασοφόρο που δεν είχε την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα έχουν ακόμη και σήμερα ως Εθνάρχη τους οι αδελφοί Κύπριοι...

Γρίβας: «Στείλτε μας σήμα ότι βουλιάξατε»!


ΣΥΝΕΧΙΖΩ: Από το 27:27 μέχρι το 31:30 του βίντεο δείτε την εκπληκτική διήγηση του μονόχειρα κυβερνήτη του πλοίου «Φαέθων», Δημήτρη Μητσάτσου, που πρωταγωνίστησε το 1964 στην επιχείρηση «Παναθήναια», η οποία κατέληξε σε αιματηρό φιάσκο με την σφαγή μιάς ντουζίνας Ελλαδιτών ανδρών του Πολεμικού μας Ναυτικού, εξαιτίας της τουρκικής υπεροπλίας. Η επιχείρηση «Παναθήναια» ήταν κρατικό ελληνικό μυστικό μέχρι το σωτήριον έτος 2016, για να μη μάθουν οι αποβλακωμένοι Ρωμιοί πόσο κοντά φτάσαμε το 1964 (με το επεισόδιο της Μανσούρας) σε Πόλεμο με την Τουρκία και πώς σωθήκαμε την τελευταία στιγμή χάρις στους Αμερικάνους.

Ντροπή σου Χατζηγώγε !!!

Πηγαίνετε στο 27:27 με 32:00 του βίντεο να ακούσετε τον τότε ανθυποπλοίαρχο Δ. Μητσάτσο να διηγείται τι απίστευτο σαπιοκάραβο ήταν το «Φαέθων» (έμπαζε νερά, δεν λειτουργούσε ούτε η πυξίδα του, και από τα 5 πυροβόλα τα 4 είχαν βλάβη!) που έστειλε ο Γερο- Παπανδρέου το 1964 για να κάνει «ντά-ντά» τους πάνοπλους Τούρκους. Στο 29:35 ο Μητσάτσος αποκαλύπτει τι του απάντησε ο Γεώργιος Γρίβας όταν του επεσήμανε πως αν πλησιάσουν τον ναύσταθμο της Πάφου για να βομβαρδίσουν τον τουρκοκυπριακό θύλακα της Μανσούρας, οι Τούρκοι θα τους βουλιάξουν εν ριπή οφθαλμού. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ: «Μη σε νοιάζει, εσύ θα μας στείλεις ένα σήμα για να ξέρουμε ότι βουλιάξατε»!!!..

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ: Υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες μαρτυρίες για τον θρυλικό Γρίβα ότι ουδόλως νοιαζόταν για τους Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους που θυσιαζόντουσαν άνευ λόγου και αιτίας για «να το παίξει» ο ίδιος «Άξιος της Πατρίδος» και ο βρωμερός Μακάριος «Εθνάρχης»… ΕΠΙΣΗΣ αξίζει να ακούσετε τον Μητσάτσο στο 34:40 να διηγείται πώς έχασε το δεξί του χέρι από τους πολυβολισμούς των Τούρκων, επειδή η Κυβέρνηση του Γερο-Παπανδρέου τον έκρυβε επί ημέρες στα υπόγεια των νοσοκομείων της Αθήνας για να μη τον βρούν οι δημοσιογράφοι και αποκαλυφθεί το φιάσκο του «Φαέθωνος» στην Πάφο!..

Το Καστελλόριζο ήθελε να δώσει ο «Γέρος»


…ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΩ: Από το 36:10 του βίντεο και μετά μπορείτε να δείτε πώς ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο αρχικίναιδος Μακάριος τορπίλλισαν τα δύο «Σχέδια Άτσεσον», ενώ στο 40:10 ο δαιμόνιος Παπαχελάς επιβεβαιώνει μέσα από τα αμερικανικά τηλεγραφήματα αυτό που επλανάτο ως φήμη όλα αυτά τα χρόνια στο Ρωμέικο: Για να δεχτούν το φιλελληνικότατο 2ο «Σχέδιο Άτσεσον», ο Γερο-Παπανδρέου έδινε στους Τούρκους το Καστελλόριζο!..


ΕΠΙΣΗΣ, στο 52:15 παρακολουθούμε έναν εκπληκτικό διάλογο του Παπαχελά με τον μακαρίτη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που επεσήμανε χθές Τετάρτη στα παραπολιτικά της και η «Εφ.Συν»: Ο Alexis ερωτά τον «Αρχιερέα της Αποστασίας» αν την βραδυά που έγινε η Αποστασία τον Ιούλιο του 1965 τον πήρε στο τηλέφωνο ο ίδιος ο Ντήν Άτσεσον εκ μέρους της Αμερικανικής Κυβερνήσεως και του ζήτησε να μπεί στην Κυβέρνηση των «Αποστατών». Σοκαρισμένος ο «βρυκόλακας» Μητσοτάκης ρωτάει τον Παπαχελά: «Από πού το έχεις αυτό;», «Από τα Αρχεία», απαντά ο Παπαχελάς και ο πατήρ του σημερινού Πρωθυπουργού σπεύδει να δηλώσει ότι δεν θυμάται, αλλά μπορεί και να τον πήρε εκείνο το βράδυ ο Άτσεσον!..

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ την ερχόμενη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου το 2ο επεισόδιο της «Σκοτεινής Δεκαετίας», διότι έχει πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο Στυλιανό Παττακό που δηλώνει (54:26 του βίντεο) στον εμβρόντητο Παπαχελά: «Θα κάνει Επανάστασιν ο Ανδρέας Παπανδρέου και δεν θα κάνω εγώ;»!..

---------------------------------
Πάρτε και το 2ο επεισόδιο, εδώ...
---------------------------------
Το ιστολόγιο, «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», δεν συμφωνεί σε τίποτε με τον Παπαχελά και τον Χατζηγώγο και θεωρεί ότι, το ντοκυμαντέρ, προετοιμάζει την Ελληνική Κοινή Γνώμη, για την μεγαλύτερη Εθνική Καταστροφή στην Ιστορία τής Φυλής των Ελλήνων, η οποία επέρχεται δια γυμνού οφθαλμού πλέον...
Καλούμε τους αναγνώστες μας, να περάσουν από εδώ, να δούν όλες τις αναρτήσεις μας για το νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης.

Επίσης, καλούμε κι εμείς με την σειρά μας τον «ανακατωσούρα» Χατζηγώγο, να ξεστραβωθή εδώ, με κάτι που αγνοεί παντελώς ή παριστάνει ότι αγνοεί...


Κατά τ' άλλα...




Για να ξέρετε το τι σάς γίνεται, εδώ φίλες και φίλοι.
Για να μην σάς δουλεύει ο κάθε Alexis Παπαχελάς...

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»