Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

«Σπάνε τα μούτρα τους» στη Ρωσία και ξαναρχίζουν... Τυνησίες, Υεμένες, κτλ

Μήνυμα με αποδέκτη την Ουάσιγκτον αλλά και δεκάδες νεοτξίτικα κέντρα εξουσίας που εδράζουν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ έστειλε σήμερα ο Β.Πούτιν κατά τη διάρκεια της  συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της FSB δηλώνοντας ότι "το δυτικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας θα πέσει στο κενό" και ανακοινώνοντας την σύλληψη 300 τουλάχιστον μυστικών δυτικών πρακτόρων μόνο για το 2014.
Στόχος της FSB θα είνια η προστασία των επικείμενων βουλευτικών εκλογών του 2016 και των ποεδρικών του 2017, όπου οι Αμερικανοί θα κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους για να διαβάλουν το αποτέλεσμα και να διχάσουν τον ρωσικό λαό.
Τους τελευταίους μήνες...

Η συνέχεια  εδώ

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ρωσικά: Федеральная служба безопасности Российской Федерации, ФСБ, λατινικά: FSB), είναι η κύρια υπηρεσία ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και το κεντρικό γραφείο, διάδοχος, της πρώην Επιτροπής Κρατικής Ασφάλειας (KGB). Κύριες αρμοδιότητές του είναι στο εσωτερικό της χώρας οι οποίες περιλαμβάνουν την αντικατασκοπεία (εσωτερική και εξωτερική), την ασφάλεια των συνόρων, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, και την επιτήρηση, καθώς και την διερεύνηση ορισμένων άλλων ειδών σοβαρών εγκλημάτων. Η έδρα της βρίσκεται στην πλατεία Λουμπιάνκα, το κέντρο της Μόσχας, στο κεντρικό κτίριο της πρώην KGB. Ο διευθυντής της FSB από το 2008 είναι ο στρατηγός Αλεξάντρ Μπορτνίκωφ.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB) σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, είναι μια...

H συνέχεια  εδώ