Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (ΠΑΛΙ) ΜΕ ΤΗΝ... ... ...«ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ» ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΟΕΟ;



Σκηνικό γενικευμένης σύρραξης στήνεται στον Κόλπο που μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή. Το Ιράν προειδοποίησε σήμερα για «αιματοχυσία» εάν συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί στην Υεμένη, ενώ το Πακιστάν ανακοίνωσε πως θα υποστηρίξει απατώντας με στρατιωτικά μέσα σε οποιαδήποτε μορφή απειλής εναντίον της Σαουδικής Αραβίας. Ταυτόχρονα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως πολεμικά τους σκάφη...

Η συνέχεια  εδώ

Μεγάλες απώλειες καταγράφουν οι Αεροπορίες  της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΑΕ κατά το πρώτο 24ωρο των βομβαρδισμών που επιχειρούν κατά των επαναστατικών δυνάμεων της Υεμένης οι οποίες από εχθές έχουν καταλάβει την εξουσία όπως αναφέρουν αραβικά δίκτυα.
Συγκεκριμένα ο Στρατός της Υεμένης που έχει ενωθεί με τους επαναστάτες αναφέρεται ότι πέτυχε την κατάρριψη τεσσάρων μαχητικών, τριών σαουδαραβικών και ενός των ΗΑΕ!
Οι καταρρίψεις, αν όντως υπήρξαν, πιθανότατα αφορούν αεροσκάφη...

H συνέχεια  εδώ

Σε κρίσιμη για την διεθνή ασφάλεια εξελίσσεται η κατάσταση στην Υεμένη, καθώς από χθες το βράδυ και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές σαουδαραβικά μαχητικά κρούσης F-15S και Τornado, αλλά και μαχητικά F-16 Block 60 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βομβαρδίζουν ανηλεώς τους σιίτες Υεμένη όπου η επανάσταση των σιιτών κατά του καθεστώτος του σουνίτη προέδρου Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι κατάφερε να καταλάβει εκτός από το μεγαλύτερο μέρος της χώρας,το διοικητικό κέντρο της, την πρωτεύουσα Σανάα και να κυριαρχήσει σε μεγάλο βάθος στα σύνορα με την Σαουδική Αραβία.

Η Υεμένη μπορεί να είναι μία πάμπφτωχη χώρα με ελάχιστη παραγωγή πετρελαίου, αλλά είναι ...

Η συνέχεια εδώ

Η Σαουδική Αραβία μετακινεί βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό, όπως μονάδες πυροβολικού σε περιοχές κοντά στα σύνορα με την Υεμένη, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, λέει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η μετακίνηση των στρατιωτικών μονάδων από τη Σαουδική Αραβία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ...

Η συνέχεια εδώ