Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Κάποιες - κάποιοι σήμερα... «εκπλήσσονται» και... «πέφτουν απ' τα σύννεφα». Το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» όμως, όταν ΑΥΤΕΣ - ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ το λοιδορούσαν, θα τα θυμάστε ασφαλώς, βρισκόταν «1.000.000 έτη φωτός» μπροστά. Έτσι απλά... Να είστε υπερήφανες - υπερήφανοι που μάς διαβάζετε. Εμείς εδώ, είμαστε υπερήφανοι που σάς έχουμε αναγνώστριες - αναγνώστες !

H "βασίλισσα" του νησιού, εχει ετοιμάσει και τους "πρίγκιπες" στις αποικίες της ανά τον κόσμο????

"της αμύνης τα παιδιά "διώξανε " τον βασιλιά"...
σήμερα οι κουμουνιστές τον επιστρέφουν???...
εδώ θα είναι που θα τα δουμε όλα...
"πρίγκιπας" στον "θρόνο",
και "πρωθυπουργός" ξανά ένας πούστης???
 

εεε ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτοί δεν ειναι ηλίθιοι!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ!!!
δλδ η "βασίλισσα" του νησιου,εχει ετοιμάσει και τους "πρίγκιπες" στις αποικίες της ανά τον κόσμο????
 
Eιναι τόσο σίγουρη για την "ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" ΤΗΣ?????
ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ!!!!!!!..
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!
ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ...ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..
η "γυναίκα" ξανά ανάμεσα από μνηστήρες "περίεργους"...γέρους σιχαμένους η ανώμαλους νέους....
Nα δουμε λοιπόν..ποιος θα πάει από πέσιμο και ποιος από ΧΕΣΙΜΟ!

έλα και να γουστάρουμε!!!!!!!!!!
εκείνη την ώρα την περιμενουμε χρόνια!
Ελένη
Είχα διαβάσει την βιογραφία του καθαρά από περιέργεια. Περιεγραφε την πτώση του από το μετέπειτα καθεστώς της μεταπολίτευσης και την διαφυγή του στο εξωτερικό. Είχε δώσει μεγάλη έμφαση στο αποτυχημένο κίνημα ανατροπή της Χούντας στη Μακεδονία. Τα έριχνε γενικά ΟΛΑ στον Ανδρέα Παπανδρέου και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Η κόντρα με τον Καραμανλή είχε συναίσθημα και σασπενς. Και ξαφνικά  σε μια σκοτεινή περίοδο για τον Ελληνισμό, τον βλέπεις να βρίσκεται δίπλα στον Καραμανλικό και αδίστακτα μνημονιακό Παυλόπουλο μαζί με τον γιο του Νικόλαο ( μένει στο σπίτι του Νίκου Παπανδρέου). Να αγοράζει σπίτι σε μια πανάκριβη περιοχή ( Πόρτο Χέλι- όταν οι Ελληνες χάνουν τα σπίτια τους για αστεία ποσά) να δίνει αλλεπάλληλες συνεντεύξεις στα κανάλια της διαπλοκής που μας έφεραν το ΔΝΤ, για το πόσο πληγωμένος ήταν στην εξορία και πόσο κακοί υπήρξαν οι Χουντικοί. . Να βάζει τα κλάματα δίπλα στην Συριζαία εκατομμυριούχο δημοσιογράφο Τσαπανίδου και όλη η κομμουνιστική μπουρζουαζία της μεταπολίτευσης ( που στελέχωνε την Χούντα) να τον χειροκροτά μιας και κάποτε υπήρξε κι αυτός χρυσός Ολυμπιονίκης.
Δεν είναι φαυλότητα αυτό το πράγμα; 

Συμβιβασμός με το καθεστώς είναι; Θα μπορούσαμε να πούμε πως ναι, είναι και συμβιβασμός με το καθεστώς της μεταπολίτευσης. Είναι ο μεγάλος συμβιβασμός του ηλικιωμένου Κωνσταντίνου με τους "παρηκμασμένους αστούς"...Δεν  κρύβεται πλέον αυτός ο συμβιβασμός.....έχει λάμψη και φλας.

Δεν είναι και κάτι το φοβερό. Μια από τα ίδια έχουμε και στην Ιταλία.....γενικά με όλους τους πρώην μονάρχες. 

Θα επιστρέψει η Μοναρχία; Μόνο αν τιναχτεί στον αέρα η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Σήμερα μοναρχία είναι οι πολυεθνικές-Τράπεζες-Wall Street-ο κόσμος της τεχνολογίας.

Πηγή: Ξέρετε... Ο γνωστός «ακατανόμαστος».

Ψινάκης... Νέα Εποχή δικέ μου...