Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Μια ανορεξική / καταθλιπτική αμφιφυλόφιλη νεοεποχίτισσα είναι η Τζολύ...

Με την ίδια να έχει δηλώσει πως έχει «κοιμηθεί» μόνο με τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν σύζυγοί της, η Αντζελίνα Τζολί από την αρχή της καριέρα της είχε σοκάρει με τις αποκαλυπτικές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστούσε, δίνοντας την αίσθηση μίας πολύ απελευθερωμένης γυναίκας.
Τόσο οι προκλητικές ταινίες, όσο οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφίσεις της, φανέρωναν πως η προσωπική ζωή της Αντζελίνας δεν ήταν και τόσο ήρεμη πριν γνωρίσει τον Μπραντ Πιτ.
Σε περιπέτειες από το νηπιαγωγείο
Στον νηπιαγωγείο ήμουν σε μία παρέα που ονομαζόταν «Τα κορίτσια που φιλούν» και είχα δημιουργήσει ένα παιχνίδι στο οποίο δίναμε φιλιά σε αγόρια και μετά βγάζαμε τα ρούχα μας» είχε πει σε συνέντευξη της το 2007.
Η σχέση της στα 14 και οι σαδομαζοχιστικές της επιθυμίες
Με την Αντζελίνα να αποκαλύπτει πως η πρώτη της σχέση ξεκίνησε στην ηλικία των 14, όπου είτε έκανε βόλτες με το αγόρι της είτε περνούσαν ώρες στο δωμάτιο της με την μητέρα της μέσα στο σπίτι.
Ωστόσο, οι αποκαλύψεις της για τις σαδομαζοχιστικές της επιθυμίες πριν αρκετά χρόνια είχαν απασχολήσει αρκετά τα μέσα, με την Τζολί να έχει παραδεχθεί πως δεν έχει διστάσει να κόψει τον σύντροφό της με μαχαίρι κατά τη διάρκεια του σεξ, θέλοντας να νιώσει έτσι πιο κοντά του.
«Μαχαιρωθήκαμε και μετά γεμίσαμε αίματα, ενώ κάθε φορά που αισθανόμουν παγιδευμένη σε κάτι δεν δίσταζα να...

Η συνέχεια εδώ