Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Η ΛΥΣΗ, θα ήταν μία Σ Υ Ν Τ Ε Τ Α Γ Μ Ε Ν Η επιστροφή στη Δραχμή, αλλά αυτοί οι αλητοπροδότες, μάς οδηγούν σε διπλό νόμισμα - Ό,τι το χειρότερο δηλαδή...

Tι είναι τo διπλό ή παράλληλο νόμισμα, εδώ!

Πάμε για διπλό νόμισμα. Ο ανασχηματισμός δεν αποτελεί τίποτα άλλο από αλλαγή των μονάδων πρώτης γραμμής με νέες, πιο φρέσκες. Πρόκειται περί πολέμου κανονικού. Αλλά και στον υπόκοσμο της μαφίας γίνεται το ίδιο. Η οργάνωση αλλάζει τα στελέχη της που έχουν εκτεθεί, έχουν ''καεί'' , πλην όμως έχουν πετύχει την αποστολή τους.
Ποια κυβέρνηση και ποιος ανασχηματισμός...Ο καινούργιος θίασος που προέκυψε είναι αυτός που θα μας οδηγήσει το διπλό νόμισμα.Στην οργάνωση αυτή τα περισσότερα στελέχη δεν έχουν παρά μια γενική θεώρηση και γνώση του σχεδίου, και αυτό διότι δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με λεπτομέρειες το σχέδιο.Αυτό που χρειάζεται είναι η τυφλή υπακοή στους δανειστές-αρχηγούς της οργάνωσης. Δεν χρειάζεται ο ΄΄χ΄΄ υπουργός να γνωρίζει ακριβώς γιατί κόβει τις συντάξεις ,απλά πρέπει να το κάνει διότι αυτό τον διατάζουν μέσω email και τηλεφωνημάτων. Ο ΕΝΦΙΑ  , το έχετε ξεχάσει ήδη αλλά είναι αλήθεια, είναι ένας φόρος που αποτελεί πιστή μετάφραση ενός email , ενός πανομοιότυπου μηνύματος που είχε σταλεί σε όλες τι χώρες που είχε πατήσει πόδι το ΔΝΤ.

Οι διάφοροι υπουργοί και ΄΄στελέχη΄΄ έχουν ως αποστολή  να...

Η συνέχεια εδώ