Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Παγκόσμια συμμαχία Ελλήνων – Εβραίων ζήτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος... Διογενών – Κρονίων δηλαδή (για όσους αντιλαμβάνονται). Μπλέξαμε άσχημα...


Τις δυνατότητες διεύρυνσης της στρατηγικής σημασίας τριμερούς συνεργασίας ΕλλάδαςΙσραήλ και Κύπρου επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου του Ισραήλ, Γιούλι Γιoέλ Έντελσταϊν.
Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι η υποδειγματική λειτουργία του Κοινοβουλευτισμού στο Ισραήλ αποτελεί παράγοντα πολιτικής και δημοκρατικής σταθερότητας για ολόκληρη την περιοχή.
Έκανε επίσης ειδική αναφορά στη συνεργασία μεταξύ των Κοινοβουλίων Ελλάδος και Ισραήλ για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή και στη Συρία, καθώς και για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του ΙSIS, ενώ παράλληλα τόνισε ότι «οι διασπορές μας σε όλη την υφήλιο συνεργάζονται πολύ καλά».

---------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------


Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε τη στενή συνεργασία των ισραηλινής και των ελληνικής καταγωγής βουλευτών στο πλαίσιο του Κογκρέσου και επανέφερε την πρόταση, που είχε υποβάλει κατά την...

Η συνέχεια εδώ

---------
Οι... ... ... «««φίλοι»»» μας
οι Εβραίοι.
Κατάλαβες;
Θυμάσαι το 2007; Ή μήπως κοιμάσαι;
Μάλλον κοιμάσαι...
Τι μάλλον δηλαδή...
Ολόρθιος κοιμάσαι δικέ μου
και μάλιστα με τα τσαρούχια ανάποδα...

Από τις ΗΠΑ, στο Ισραήλ και την Κίνα, ε;
Η Ορθόδοξη Αγία Ρωσία βλέπεις, «δεεεν κάνει»
στα γαϊδούρια τής... ουλής σου.
Κ α τ ά λ α β ε ς ;

Διηνέκης