Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Εσχατόγερε Χατζηγώγε (όχι... σκ@τόγερε) έχεις καταχεριάση (αν όχι... καταχέση) ολόκληρο τον... «μπατριωτικό χώρο» εδώ και 35 έτη που σε διαβάζω (από τότε που είχες την στήλη «Τα Πικάντικα» στην «Ελεύθερη Ώρα» ρε παλιοσαχλαμάρα)


Έχεις ξεσκιστή να γράφης διαρκώς με ολοένα και διαφορετικά ψευδώνυμα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ρε παλιομπαγλαμά...


Άνεργο Σαλβινάκι 5 Ιουλίου 2020 - 4:09 π.μ.

=========================
=================
Να μάς πεί ο Εσχάτη Ανάσχεση αν είναι με τη Ρωσία ή την Αμερική. Εγώ για άνθρωπο των Ρώσων τον κόβω, αν και έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ και ξέρει καλά αγγλικά. Μάλλον περιμένει κι αυτός να τα πάρει χοντρά από τον Πούτιν, όπως περίμεναν για 7 χρόνια ο Μιχαλόλιας με τον Λιάκο.
Επίσης, να μάς πεί ο Εσχάτη Ανάσχεση πώς βγάζει το ψωμί του, αν είναι άεργος όπως ο Κασιδιάρης, αν ζεί με τα χρήματα των γονέων του ή από κάποια κληρονομιά κλπ. Δεν μπορεί να λασπώνει όλο τον Πατριωτικό Χώρο κρυμμένος πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας. Όλοι βρίζετε τον δαιμόνιο Σπίνο που όντως βγάζει ειδήσεις καθημερινά, ενώ δεν βγάζετε άχνα για τον Εσχάτη Ανάσχεση που σαρώνει σε θεαματικότητα με τον κόπο των άλλων και ποτέ δεν έχει βγάλει μιά δικιά του αποκλειστική είδηση. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Κι ο κύριος Πανούσης δείχνει μιά ανεξήγητη εύνοια στον Εσχάτη ενώ είναι πολύ σκληρός με τον Σπίνο. Τό ότι ο Εσχάτη του διαφημίζει το Ιστολόγιο δεν εξηγεί την τόση εύνοια.
==================
==========================

Λέω να σού απαντήσω ρε κακέ άνθρωπε, αν και δεν είμαι διόλου υποχρεωμένος. Ποιος είσαι εσύ άλλωστε, για να σού απαντήσω; Κάποιος τακτικός ανακριτής ή εισαγγελεύς; Θα σού απαντήσω όμως ρε χαφιέ, διότι μάς έχεις παραζαλήση τ' @ρχίδι@ ολονών τόσες δεκαετίες...



Πρώτον, πέρνα από εδώ.
Δεύτερον, δεν είμαι ούτε με τη Ρωσία, ούτε με την Αμερική. Κάτι τύποι σαν κι εσένα (και τον Ραχωβίτσα που θαυμάζεις) είναι με την Αμερική. Υπάλληλος ΕΠΙ ΟΚΤΩ (8) ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ τής Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα ο Ραχωβίτσας σου... Όσο για 'σενα μωρή λουλού, μόλις δεις τον Πάιατ από χιλιόμετρο, κατουριέσαι ολόρθιος...
Τρίτον, έχω σπουδάση σε ΗΠΑ και Αγγλία, ομιλώ - διαβάζω - γράφω - ακούω - κατανοώ την αγγλική σε άριστο βαθμό, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν τα ίδια προσόντα. Κατέχω άριστα επίσης ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, την οποία και διδάσκω. Μεταφράζω επίσης, κάθε είδους κείμενα, ακόμη και ποιήματα, προερχόμενα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΕΣ.
Τέταρτον, δεν περιμένω να πάρω ΤΙΠΟΤΕ κι από κανέναν πούστη κερατά. Έχω ξοδέψη χρόνο και χρήμα για την Πατρίδα. Δεν έχω λάβη, ούτε θέλω να λάβω, το παραμικρό. Ζω για την Ελλάδα, δεν ζω από την Ελλάδα. Είμαι Ελληνολάτρης και όχι Ελλαδέμπορας...
Πέμπτον, για το πώς βγάζω το ψωμί μου, τράβα ρώτα τον γιό τού Ταγματάρχη Κουλουμβάκη παλιάνθρωπε. Με έχει δη να διδάσκω σε ιδιωτικό ΙΕΚ, με τα ίδια του τα μάτια. Άνοιξε πόρτα αιθούσης διδασκαλίας μια φορά που με έψαχνε και με είδε επί το έργον.
Έκτον, διάγω τον βίο μου, λιτά και έντιμα. Ως κάποιος... «Αρχαίος Σπαρτιάτης». Δεν χρωστώ ούτε ένα λεπτό τού Ευρώ σε κανέναν πούστη κερατά, ούτε σε ιδιώτη, ούτε σε τράπεζες, ούτε σε εφορίες. Ουδέποτε δανείστηκα το παραμικρό ποσόν και εκπληρώ όλες τις υποχρεώσεις εις το ακέραιον. Εσύ, πώς ζεις μωρή λουλού;
Έβδομον, μοχθηρέ, κακεντρεχή και ζηλόφθονα παλιοχαρακτήρα, ΔΕΝ κλέβω κανενός τον κόπο κι όσο για δικές μου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ειδήσεις, κάτσε και σημείωνε συμπλεγματικέ:

1) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ 2005, ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ «ΗΛΙΟΣ» ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ MIRAGE 2000 (OXI ΑΠΟ F-16) ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 121 ΤΗΣ ΠΤΗΣΕΩΣ. Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ).
2) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ 2007, ΟΤΙ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ (Ι) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ, ΜΕ "JAMMING", ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ "GOKOVA".
3) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟ 2011, ΟΤΙ ΟΙ «ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ» ΠΟΥ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ SEEBRIG, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΣΧΟΙΝΑ» ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ.
4) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΟΤΙ, Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ ΣΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕ «ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Θες να συνεχίσω κομπλεξικέ; Μάρτυρες, έχω τις χιλιάδες των αναγνωστών μου, που με τιμούν με την συγκινητική παρουσία τους στο ιστολόγιό μου τόσα και τόσα χρόνια...

Όγδοον, σάλτα και γ@μήσου !

Ένατον, διδάσκω και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, Συμβολική Λογική. Τράβα ρώτα τον Λευτέρη Πανούση (που είναι μαθηματικός) να σού πη τι είναι τα ΔΙΑΚΡΙΤΑ (ΜΗ ΣΥΝΕΧΗ) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ παλιάνθρωπε.

Δέκατον, άντε και ξαναγ@μήσου !

Για την «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»,
Διηνέκης